Close
  1. #1
    Predator X Spinoraptyrex's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Waiting in my couch until the entire world can accept dinosaurs for how they really were.
    Posts
    849

    Problems placing a post.

    This is a problem i'm having with the forums. I've had it happen a couple of times this week now that when I've made a decent sized post and click the Post button, it keeps loading for a minute or so. Then a popup comes up saying that leaving the page will delete any changes I've made to the text. When I click to leave anyway, I see that my post has been placed and the text I wrote is placed twice. Any codes I used (spoilers, links, quotes...) are broken and written like you see when making the post itself. I then need to edit that post in order to fix it. I'm wondering if it is a problem with the forum or if it's on my end? Anyone else noticing this?

  2. #2
    Philosoraptor USSTalladega's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Dilo-land
    Posts
    2,351
    Totally wrong place for this. lol

    As for your issue, no I have yet to encounter such a problem.

  3. #3
    The angry one crockodille's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    on the hunt
    Posts
    630
    -Moved thread to website feedback-

  4. #4
    Predator X Spinoraptyrex's Avatar
    Join Date
    Feb 2015
    Location
    Waiting in my couch until the entire world can accept dinosaurs for how they really were.
    Posts
    849
    Sorry for the misplacement, I was doubting where to put it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •