Close
  1. #1
    Gold Member Flishster's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Cryolophosaurus's digestive tract
    Posts
    1,597

    Landscape Materials appearing black

    All of the landscape materials are showing up as black for me. The only exceptions are "Grasscliffprop01" and "Landscape_Snow", though the latter does not appear when applied to a landscape, it just appears with the lavender and white boxes, the other materials show up as black in the content browser and when applied to the landscape.
    I want a strong independent tranq rifle that don't need no scope #AntiDolt

  2. #2
    Primal Carnage Team dinosauriac's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Merry Old England
    Posts
    763
    Quote Originally Posted by Flishster View Post
    All of the landscape materials are showing up as black for me..
    I have a feeling you're either using the wrong materials or have set them up incorrectly. Make sure you've followed all the steps as outlined in the Landscape wiki page... http://primalcarnage.com/devwiki/ind...itor_Landscape

  3. #3
    Gold Member Flishster's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Cryolophosaurus's digestive tract
    Posts
    1,597
    that's the tutorial I'm following. Went to ENV_Landscape_MI, at first none of them were loaded so I had to fully load the package, and when I did they all showed up as black except for the two I mentioned before. I didn't touch them otherwise.
    I want a strong independent tranq rifle that don't need no scope #AntiDolt

  4. #4
    Try-ceratops SpinoRavenger's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Out in the open field of classic Utility Base
    Posts
    127
    NVM what I said, It sounded similar to a problem I had, but this is different.

    Steam- SpinoRavenger

  5. #5
    Primal Carnage Team dinosauriac's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Merry Old England
    Posts
    763
    Quote Originally Posted by Flishster View Post
    that's the tutorial I'm following. Went to ENV_Landscape_MI, at first none of them were loaded so I had to fully load the package, and when I did they all showed up as black except for the two I mentioned before. I didn't touch them otherwise.
    You can't really preview a landscape material in the content browser. You'll only see it once you applied it, set up the texture layers and started painting. I'd advise firing up a map that has a landscape you like the look of and finding its material. BTW, that GrassCliffProp material is.. well.. a prop material, not a landscape material. It's in there as an emergency use case for when we need large stretches of green in the background, like the flat ground plane used outside of Contingency.

  6. #6
    Gold Member Flishster's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Cryolophosaurus's digestive tract
    Posts
    1,597
    Just tried that, I used Marsh's landscape material, appeared black when I applied it.
    I want a strong independent tranq rifle that don't need no scope #AntiDolt

  7. #7
    Philosoraptor Toametru's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Preparing for cringe.
    Posts
    1,022
    Quote Originally Posted by Flishster View Post
    Just tried that, I used Marsh's landscape material, appeared black when I applied it.
    Thats supposed to happen. After it turns black, you go to the landscaping tool that you first used to create your landscape, scroll down until you find "Layers", click edit, and add the layers "Grass", "Rock", "Mud", and "Dirt".

    (FLoFF) Floofie: I fear that person with my life

  8. #8
    Gold Member Flishster's Avatar
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Cryolophosaurus's digestive tract
    Posts
    1,597
    I got it *sort of* working. I was able to add two layers, but even doing that was giving me trouble and I'm not entirely sure how I actually did. If I tried to add a material by clicking the arrow, nothing happens, and if I manually add the name myself, the name vanishes after I click out or press enter.

    EDIT: I figured it out. I'm just dumb. Thanks for the help, guys.
    Last edited by Flishster; 03-12-2016 at 07:21 PM.
    I want a strong independent tranq rifle that don't need no scope #AntiDolt

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •